Γιώργος Θεοφάνους : ” Ο Κώστας Χατζής είναι ο κανονικός ράπερ της εποχής μας ” !!!

Με αφορμή τη μουσική του συνύπαρξη του Κώστα Χατζή με το Γιώργο Θεοφάνους , ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και είπε τα εξής

“Αντικριστά στη σκηνή με τον Κώστα Χατζή έχουμε να βρεθούμε πάρα πολλά χρόνια. Θα τολμήσω να πω 32–33 χρόνια. Βρεθήκαμε σε ένα στούντιο την πρώτη φορά, όταν έκανε έναν δίσκο με τρεις σπουδαίους συνθέτες. Τον Χατζηνάσιο, τον Τόκα και τον Σπανό. Ο παραγωγός του τότε, ο Φίλιππος Θεοδώρουμ είχε την ιδέα να κάνω την ενορχήστρωση εγώ, ήμουν και νέος τότε. Είναι μαγικές οι στιγμές που πέρασα με τον Κώστα στο στούντιο” υπογράμμισε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Προσέθεσε μάλιστα πως “Ο Κώστας Χατζής για εμένα είναι, να τολμήσω να πω, ο κανονικός ράπερ της εποχής μας. Δηλαδή με την έννοια του επαναστάτη, ρε παιδί μου. Αυτά που λέει. Ζουμερά και ουσιαστικά πράγματα. Επέλεγε πάντα στίχους που είχαν να κάνουν κυρίως με κοινωνικά θέματα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε για τη διαδρομή του πως “Είμαι ένας άνθρωπος που οραματίζεται γενικότερα. Ήμουν στον στρατό, 17-18 χρονών πήγα, και καθόμουν στη σκοπιά και μου έκανα απονομές! Απονομές, όχι απλά χρυσών και πλατινένιων δίσκων, Όσκαρ και διάφορα άλλα. Έχω μάθει να ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Δε σημαίνει ότι θα γίνουν πάντα αλλά δεν μπορώ να ονειρεύομαι μικρά πράγματα. Για ποιό λόγο;” είπε καταληκτικά

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ