Γιώργος Πατούλης : Η αντίδραση του , όταν ρωτήθηκε για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Μαρίνας Πατούλη !!!

ΟΓιώργος Πατούλης βρέθηκε στην πρεμιέρα του ροκ μιούζικαλ «Take me Home», που δημιουργήθηκε για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Μαρίνας Πατούλη, αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα και να ανοίξει το δικό της ατελιέ στη Μύκονο. Ο Γιώργος Πατούλης στηρίζει την απόφαση της πρώην συζύγου του, αναφέροντας πως με ό,τι καταπιάνεται το κάνει καλά. «Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οτιδήποτε κάνει η Μαρίνα το κάνει καλά και νομίζω ότι και αυτό το εγχείρημα θα το κάνει όμορφα. Εμείς στηρίζουμε όποιον μπορεί να κάνει το καλύτερο και προφανώς και τη Μαρίνα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Πατούλη.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ