Γιώργος Λιανός : ” Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ , εγώ δίδαξα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Fipster και αποκάλυψε διάφορα περιστατικά σχετικά με το Fame story 3 όπου ήταν . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα. Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το… συγχαρητήρια»

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε πιο «ελεύθερους κανόνες», με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. 6-7 έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε. Απλώς υπήρχαν και κάποιοι συμπαίκτες που δεν τους ένοιαζε το ωράριο. Τώρα μου ήρθε, τώρα το κάνω. Κουβερτούλα από πάνω. Δεν έπαιξαν αυτά ποτέ βέβαια», δήλωσε κλείνοντας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ