Όπως είδαμε στις τηλεοπτικές κάμερες τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιανός για το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη συναυλία για τη μνήμη του Αντώνη Βαρδή . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Να είναι καλά ο άνθρωπος, και εύχομαι στα παιδιά καλά στέφανα. Εγώ γιατί να καλεστώ στο γάμο; Ούτε από την πλευρά της νύφης είμαι, ούτε από του γαμπρού», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.
Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Γιάννη Βαρδή, τη Φιλοθέη Μωβ και τη Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Οι δημοσιογράφοι έψαξαν και βρήκαν τις πρώην του Αντώνη Βαρδή και τις έστησε μπροστά στην κάμερα.
Αν εγώ ξέρω ένα προσωπικό σου θέμα, το οποίο σε ενοχλεί, και έρθω και σε τσιγκλίσω, θα πάρω μια απάντηση που θα μου είναι χρήσιμη και για την εκπομπή. Από τους δημοσιογράφους προκλήθηκε το θέμα».







