Γιώργος Λιάγκας : ” Mε την Ελένη Μενεγάκη πηγαίναμε και γυρίζαμε κάθε μέρα μαζί στο σχολείο , ήταν η πιο όμορφη της τάξης ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως με το Γιώργο Λιάγκα ήταν συμμαθητές και ήταν οι πιο αμίλητοι της τάξης . Χθες λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας το επιβεβαίωσε και είπε

«Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά ήμουν πολύ μοναχικό άτομο που ακόμα και τώρα είμαι. Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποιείσαι και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τρεις τάξεις μαζί μετά χωρίσαμε, γυμνάσιο χωρίσαμε γιατί άλλαξα εγώ σχολείο.

Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο και για να μην πηγαίνουμε μόνο μας πηγαίναμε μαζί με την Ελένη δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας,

Λίγο αργότερα η εκπομπή «Το πρωινό» του ANT1 ξέθαψε την σχολική φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Μενεγάκη και όπως θα δείτε η παρουσιάστρια ήταν πράγματι πανέμορφη!

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ