Γιώργος Λιάγκας ” κόλαφος ” για Κυριάκο Βελόπουλο : ” Eίναι ψευδές και μηνύσιμα ” !!!

Γιώργος Λιάγκας και Κυριάκος Βελόπουλος σε ευθεία, δημόσια αντιπαράθεση. Η ομιλία στη Βουλή του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης με αναφορά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, πήραν άμεση και σκληρή απάντηση μέσα από το Πρωινό την Παρασκευή.

Αρχικά, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε τα εξής: «Αναρωτιέμαι, ο Λιάγκας, ο Περρής, ο Τατσόπουλος θα γίνουν τιμητές της δημοκρατίας; Αυτοί που καθυβρίζουν εδώ και 20 μέρες την εκκλησία, θα γίνουν τιμητές της εκκλησίας; ή θα γίνουν κατήγοροι της εκκλησίας; Η εργαλειοποίηση της εκκλησίας από τον κάθε Λιάγκα, τον κάθε Περρή, το κάθε Τατσόπουλο, είτε για οικονομική επιβίωση, είτε για τηλεοπτική επιβίωση, είναι κάτι απεχθές, κάτι βρώμικο που τηλεοπτικά δεν στέκει. Έχουν δικαίωμα να ομιλούν, έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να λοιδορούν και να υβρίζουν κανέναν. Αναφέρομαι στους κυρίους αυτούς, γιατί η ακατάσχετη μπουρδολογία και οι ύβρεις σε μητροπολίτες, είναι όρος της εκπομπής τους».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και απάντησε ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα έγκατα της καρδιάς μου τον κ. Βελόπουλο, για τη δυνατότητα που μου δίνει να εκφραστώ, να μπορώ να έχω γνώμη και άποψη. Ήταν φανερά υποτιμητική η αναφορά του και υπάρχουν και δέκα παλικάρια που τον χειροκροτούν.

Όταν έχετε αυτή την παμπόνηρη ρητορική, στόχος σας ποιος είναι; Να κάνετε καλό στην πατρίδα ή να ξαναβγείτε και να πάρετε μεγάλο ποσοστό; Πραγματικά, μέσα σας πιστεύετε ότι η παρουσία σας στο κοινοβούλιο έχει εθνικό χαρακτήρα για να σώσετε κι εσείς την Ελλάδα; Ακόμα ένας ήρθε να σώσει την Ελλάδα και θα είστε εσείς; Μακάρι.

Λέτε ψευδώς πως επί 20 μέρες εμείς εδώ υβρίζουμε μητροπολίτες, είναι αναληθές, είναι ψευδές, θα ήταν και μηνύσιμο – δεν συνηθίζω να κάνω μηνύσεις και δεν πρόκειται να κάνω. Σοβαρευτείτε, γιατί είναι μη σοβαρό να λέτε ψέματα για να διεγείρετε τα πάθη των ολίγων ανθρώπων που σας ψηφίζουν και σας χειροκροτούν στη Βουλή.

Αν χρησιμοποιείτε ψέματα στην πώληση, αν πουλάτε φάρμακα για την φαλάκρα και δεν φυτρώνουν μαλλιά, αν πουλάτε χάπια για τον κορονοϊό και στην πώληση επιτρέπεται και λίγο η αλλοίωση της αλήθειας, Στην Βουλή δεν μπορείτε να λέτε ψέματα ότι εμείς υβρίζουμε μητροπολίτες. Τιμούμε τη θρησκεία, τιμούμε τις απόψεις όλων των ανθρώπων, ωστόσο, στη δημοκρατία έχουμε δικαίωμα να διατυπώνουμε τις διαφωνίες μας. Αυτή είναι η δημοκρατία κύριε Βελόπουλε, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά που μου δίνετε την άδεια να εκφράζω γνώμη».

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ