Γιώργος Λιάγκας : Η ανακοίνωση στον αέρα του ” Πρωινού ” για τη γυναίκα που προστίθεται στην εκπομπή -” Από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό , μία φίλη μου , μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι ” !!!

Το τηλεοπτικό κοινό αιφνιδίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο παρουσιαστής ανέφερε πως από την Δευτέρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 θα δούμε μια νέα γυναικεία παρουσία, η οποία θα τον βοηθάει στη μαγειρική, στα ζώδια και στα γυναικεία θέματα. «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά, για να γράψετε τέρατα. Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού»

Πηγή fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ