Γιώργος Λιάγκας : Eίχα προτείνει μία από τις καλύτερες Ελληνίδες δημοσιογράφους και μου είχαν πει ” δεν γίνεται γιατί είναι χοντρή ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό και σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν στη κοινωνία ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής “Μαζί ήμασταν, θα το πω. Υπήρχε στέλεχος καναλιού και του είχα προτείνει συγκεκριμένη συνεργάτιδα, μία από τις καλύτερες Ελληνίδες δημοσιογράφους, και μου λέει “δεν γίνεται”. Του λέω γιατί; Και μου λέει “γιατί είναι χοντρή”. Αλήθεια λέω, στ’ ορκίζομαι, δεν έχω πει ψέματα ποτέ. Μιλάμε τώρα για μεγαλοστέλεχος”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ