Γιώργος Λιάγκας : ” Δεν την ξέρω την Κυρία Λυμπεράκη , είναι η πρώτη φορά που την βλέπω στην τηλεόραση ” !!!

Στα όσα είπε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και είπε

“Θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό σχόλιο. Εγώ την κυρία Λυμπεράκη δεν την ξέρω, δεν την έχω δει ποτέ και είναι η πρώτη φορά που την βλέπω στην τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ καμία εκπομπή της, ούτε δελτία ειδήσεων που έλεγε -με ενημέρωσαν το πρωί ότι έλεγε και δελτία ειδήσεων” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Θεωρώ, ωστόσο, ότι ο Καρβέλας ήταν αγενής απέναντί της. Ο Νίκος Καρβέλας ήταν προσβλητικός χθες, δεν τον υποχρέωσε κανένας. Αφού αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις κι εσύ να είσαι ευγενής. Δεν μπορείς να προσβάλεις στα μούτρα κατά τέτοιο τρόπο μία γυναίκα” προσέθεσε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ