Γιώργος Λάγιος : ” Οι περισσότεροι παντρεμένοι έχουν και μια κοπέλα για σχέση ή και πιο πολλές ”

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τους 50αρηδες ο Γιώργος Λάγιος είπε

«Οι περισσότεροι παντρεμένοι ανεξαρτήτου ηλικίας, έχουν – είτε μία κοπέλα με την οποία έχουν σχέση ή σεξουαλική σχέση – είτε έχουν πολλές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, αυτό εκδηλώνεται και από τη χρήση των ανδρών στα Μέσα κοινωνική δικτύωσης, όπου με τα likes και τα σχόλια «αποθεώνουν» γυναίκες κάτω από τις φωτογραφίες τους.

«Αυτό φαίνεται και από τα social media. Όλοι οι παντρεμένοι ανερυθρίαστα στέλνουν παντού λες και είναι ελεύθεροι, χωρίς να έχουν πρόβλημα μην το μάθει η γυναίκα τους. Το 80% των παντρεμένων έχουν ή θέλουν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις», είπε ο Γιώργος Λάγιος, ενώ συμπλήρωσε: «Αν το ακούγαμε αυτό από την άλλη πλευρά για τις γυναίκες θα γινόταν στο Σύνταγμα διαδήλωση. Ό, τι ισχύει για μια γυναίκα ισχύει και για τον άνδρα».

«Δεν με προσβάλλει αυτή η δήλωση της Μαρίας Σολωμού. Σε προσβάλλει μόνο κάτι αν θεωρείς ότι έχει αλήθεια. Είμαι 47, όντως έχω ένα θέμα με τις μακροχρόνιες σχέσεις, ισχύει αυτό και με τις βαθιές συναισθηματικές επενδύσεις, αλλά δεν με καθιστά προβληματικό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λάγιος σε δηλώσεις του στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ