Γιώργος Λάγιος για Τούνη – Αλεξάνδρου : ” Το να προβάλεις τόσο πολύ μια σχέση , αυτό παρατείνει τον χωρισμό ”

Στο Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Λάγιος και είπε Ο Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας αναφερόμενος στις φήμες χωρισμού της Ιωάννας Τούνη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τόνισε: «Είναι και οι δύο γνωστοί, είναι αναγνωρίσιμοι. Μας αρέσει να παρακολουθούμε love stories, μας αρέσει η κλειδαρότρυπα. Εμένα μου αρέσει να βλέπω ζευγάρι να εκφράζονται, είτε γιατί είναι ερωτευμένα, είτε γιατί χωρίζουν. Μου αρέσει, με φτιάχνει αυτό το πράγμα».

«Δεν είμαι εναντίον της προβολής αλλά είναι επιλογή του καθενός. Κι εγώ έχω προβάλει τις σχέσεις μου. Όταν είσαι ερωτευμένος δεν σκέφτεσαι τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λάγιος.

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα του ζευγαριού στα social media: «Το να προβάλεις τόσο πολύ μια σχέση, αυτό παρατείνει τον χωρισμό. Όταν το έχεις προβάλει τόσο πολύ, δεν θέλεις να αποτύχεις. Το να απαντάμε από τα social media είναι ένα παιχνίδι δημοσιότητας», ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος στην κάμερα του Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ