Γιώργος Κόρομι : ” Δεν έχω δώσει δικαίωμα για να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις , το έκοβα πάντα ” !!!

Για το φλερτ που δέχεται μίλησε τη Δευτέρα (27/11) ο Γιώργος Κόρομι, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του. «Δεν έχω δώσει δικαίωμα να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις. Το “έκοβα” πάντα» ξεκαθάρισε και επεσήμανε πως δεν τον φλερτάρουν μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες.

«Θα βρισκόμουν στην τηλεόραση, αν υπήρχε κάτι που να έχει να κάνει με τον αθλητισμό και τα ταξίδια. Τον Τριαντάφυλλο δεν τον είδα στην εκπομπή του. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Με φλερτάρουν κοπέλες. “Βράζει” το αίμα τους, ακόμα κι ας γνωρίζουν ότι είμαι σε σχέση. Για το στήθος μου δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια. Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου, αφού τερμάτισα έναν αγώνα τριάθλου. Μου είχε δώσει το δαχτυλίδι ο κολλητός μου, 500 μέτρα πριν τον τερματισμό. Δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για γάμο με την Τίνα. Δεν το περίμενε. Ήταν κάτι που ήθελα. Δεν έχω σχεδιάσει ακόμα ποτέ θα γίνει ο γάμος. Στο μαγαζί που βρισκόμαστε τώρα, πριν από 4 χρόνια ήταν το πρώτο μας ραντεβού με την Τίνα. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος μου» σημείωσε.

«Τα περισσότερα χρήματα που μου έχουν δώσει για μία δουλειά στο μόντελινγκ είναι σε τετραψήφιο αριθμό»
«Σαν χόμπι είχα πάντα το μόντελινγκ. Τα περισσότερα χρήματα που μου έχουν δώσει για μία δουλειά στο μόντελινγκ είναι σε τετραψήφιο αριθμό. Δεν δέχτηκα ποτέ ανήθικη πρόταση. Δεν έχω δώσει δικαίωμα· το “έκοβα” πάντα», σχολίασε αναφορικά με το επάγγελμά του.

«Δέχομαι φλερτ και από άντρες. Είναι λογικό. Το διαχειρίζομαι, όπως και με τις γυναίκες. Σε σειρά προτεραιότητας βάζω πρώτα το σεξ, μετά το φαγητό και τέλος τον ύπνο», δήλωσε κλείνοντας ο Γιώργος Κορόμι.

Πηγή newsbeast.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ