Γιώργος Κοψιδάς : ” Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου , με φλερτάρουν άνδρες ”!!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριέττη μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος και αναφέρθηκε στην οικογένεια και στο γάμο ,στο bullying που έχει δεχτεί αλλά και για το πως έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος».

«Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο. Θέλω η σύντροφός μου να είναι ψηλή και γυμνασμένη. Στη σχέση μου θέλω να γελάω και να μην υπάρχει μιζέρια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ