Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν κάναμε παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» !!!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού.

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ