Όπως είδαμε ο Γιώργος Κατσαούνης αποχώρησε από το Survivor και χθες βρέθηκε στο Love it . Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στο φλερτ που είχε με τη Μυριέλλα Κουρεντή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Τώρα που βγήκα δεν θα την πάρω τηλέφωνο αφού έχει φλερτ. Εγώ μόλις είδα τη Μυριέλλα μου άρεσε πάρα πολύ, μου άρεσε το πρόσωπό της, τα μάτια της, είναι όμορφη σαν γυναίκα, την κυνήγησα. Μου άρεσε να κάνω και εγώ τα δικά μου, τις πονηριές… Καταλάβαινε ότι την κόζαρα… Είχα συναισθήματα για εκείνη, δεν στο κρύβω, μου άρεσε.
Όταν ήρθε το έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον John. Μου είχε πει ένα πουλάκι από τη μπλε ομάδα ότι ο John είναι το φλερτ… Εκεί είναι που τα “πήρα”. Και πρόσβαλα το παιδί που βρισκόταν έξω αλλά στην ουσία τον προσέβαλε η Μυριέλλα. Το ένιωσα σαν προδωσία, άρχισαν τα συναισθήματά μου να αλλάζουν.
Δεν μετάνιωσα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, ήταν πολύ όμορφη παρά το γεγονός ότι τέλειωσε άδοξα. Οι καλές στιγμές στιγμές πάντα τελειώνουν γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.







