Στο Ένθετος Τύπος Tv και στη Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε ο Γιώργος Καράβας στο πως αντέδρασε η Ραφαέλα Ψαρού όταν της είπε πως θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για το Exathlon . Πιο συγκεκριμένα είπε “Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Φυσικά υπήρξε συγκίνηση, γιατί μιλάμε για αρκετό καιρό μακριά, αλλά η αγάπη και η κατανόηση τους είναι η δύναμη μου” δήλωσε.
Υπάρχει το μυστικό για τον τέλειο γάμο; Ο Γιώργος Καράβας είπε πάνω σε αυτό: “Δεν υπάρχει “τέλειος” γάμος, υπάρχουν αγάπη, σεβασμός και καθημερινή προσπάθεια. Με τη γυναίκα μου έχουμε καταφέρει να κρατάμε τη σχέση μας ζωντανή, με αλήθεια και χιούμορ“.
Ο Γιώργος Καράβας ρωτήθηκε πώς είναι ο ο ίδιος off camera. “Ακριβώς ο ίδιος. Δεν μου αρέσουν οι διπλές προσωπικότητες. Όπως με βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση, έτσι είμαι και στην καθημερινότητα μου” απάντησε.







