Γιώργος Καπουτζίδης : ” Ένας θυμός ίσως , από πολλές καταπιεσμένες σιωπές που βγήκαν όλες μαζί ”

Στη Μαρία Αθανασίου και στο Κ της Καθημερινής μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και είπε τα εξής

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Καπουτζίδη τι επηρεάζει τη δημιουργικότητα του, αναφέροντας πως κάποιοι άνθρωποι είναι πιο δημιουργικοί όταν είναι ερωτευμένοι, αλλά όταν σε συνθήκη στεναχώριας δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ο ίδιος απάντησε ότι “Αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα. Δεν καταλαβαίνω και εγώ με ποια λογική και για ποιον λόγο ανοίγω τον υπολογιστή και λέω τώρα θα ξεκινήσω να λέω μια ιστορία. Δεν έχω κάνει προγραμματισμό σ’ αυτό. Έχω γράψει σε όλες τις συνθήκες. Και χαρούμενος και στεναχωρημένος και ερωτευμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι είναι η φύση μου τελικά, δεν ήταν ποτέ δουλειά, είναι η φύση μου το να πω μια ιστορία. Όπως είναι το να αναπνέεις. Είτε είσαι χαρούμενος είτε ερωτευμένος, χωρισμένος, αναπνέεις”.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ένα νήμα που ενώνει όλες τις σειρές του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε πως “Ο εαυτός μου είναι αυτές οι δουλειές. Ξεκινάει με μια ανεμελιά από τις “Σαββατογεννημένες” και μετά, στο “Παρά πέντε”, με αυτή την ανάγκη της παρέας και της φιλίας που δεν την είχα, γιατί μεγάλωσα αρκετά μοναχικά. Έρχεται μετά η ανάγκη για επανάσταση, ένας θυμός ίσως, από πολλές καταπιεσμένες σιωπές μάλλον που βγήκαν όλες μαζί στην “Εθνική Ελλάδος”, σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως και η Ελλάδα έχει έναν θυμό. Και τώρα έχει φτάσει σε μια συνειδητοποίηση, σε μια ανεμελιά αν θες πάλι, ότι, παιδιά, έτσι είναι τα πράγματα και αν σας αρέσουν, αυτή είναι η ζωή στις Σέρρες, έτσι είμαι εγώ στις Σέρρες”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ