Γιώργος Γιαννιάς : ” Γνωστός δημοσιογράφος με έπαιρνε τηλέφωνο επί 4-5 χρόνια και αυνανιζόταν ”

Στο Unblock podcast με την Ελίνα Παπίλα μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς και είπε τα εξής

«Το πιο τρελό μήνυμα που σου έχουν στείλει στα social media» ρώτησε τον Γιώργο Γιαννιά η Ελίνα Παπίλα.

Με τη σειρά του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Πάρα πολλά μηνύματα. Και είχα και μια δύσκολη φάση. Ένα τηλέφωνο έπαιρνε συνέχεια επί τρία, τέσσερα χρόνια, πέντε. Απόκρυψη, αναπάντητες άπειρες. Το σήκωνα, άκουγα γυναικεία φωνή. Μιλούσα, μιλούσα, μπας και καταλάβω τι είναι, τίποτα, το έκλεινε. Αυτό γινόταν συνεχόμενα και ασταμάτητα για 4-5 χρόνια, με κάποια μικρά διαλείμματα. Λέω ή θα βαρεθεί ή θα τον βρω. Είχα βάλει στοίχημα ότι θα βρω ποια είναι και θα δείτε, θα την τακτοποιήσω καλά. Κάποιες στιγμές μου έλεγε ότι “ξέρω πού είσαι τώρα”, “είσαι εκεί”, και τα έλεγε όλα με ερωτική φωνή. Όμως έκανε και κάτι άλλο. Όσες φορές με έπαιρνε, αυνανιζόταν.

Αυτό όμως γινόταν επί 4-5 χρόνια. Πρωί, με την Ελευθερία δίπλα, να ήμουν στο μαγαζί. “Τώρα βγαίνεις να τραγουδήσεις;”, “ξέρω ότι είσαι στη Θεσσαλονίκη απέναντι…”. Και λέω ώπα! Αυτό που ήξερε πού ήμουν γινόταν προς τον τελευταίο χρόνο. Αν μου πεις “ρε βλάκα γιατί δεν έκανες κάτι πιο νωρίς;”. Το έκανα προς το τέλος γιατί λέω αρχίζει να χοντραίνει το πράγμα. Έβαλα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τον βρήκε και ήταν άντρας. Και γνωστός, του χώρου. Δημοσιογράφος. Ήταν απίστευτο, γιατί γυναικεία φωνή άκουγα εγώ κανονικά. Το έβαζα σε ανοιχτή ακρόαση και έλεγα “μωρέ ποια είναι αυτή;”. Μου έλεγε “μ’ αρέσεις”, “θέλω να τα πούμε” και όταν του έλεγα “έλα εδώ που είμαι”, το έκλεινε.

Του μίλησε ο δικηγόρος και του είπαμε “μην το ξανακάνεις” μέσω δικηγόρου. Του τη χάρισα με την καλή έννοια. Δεν ήθελα να γίνει παραπάνω και σταμάτησε εκεί. Ήταν άρρωστο τώρα. Πολύ άρρωστο και τρομακτικό. Γιατί έχεις και τα παιδάκια και την οικογένεια. Είχα βάλει και αυτό το σύστημα που υποτίθεται ότι απενεργοποιεί την απόκρυψη, αλλά τίποτα. Έλεγε “ο αριθμός σας είναι αφανής, αν θέλετε συνεχίστε” και το έκλεινε. Μπούρδες. Ευτυχώς, τον βρήκε η Δίωξη και τελείωσε εκεί η ιστορία». 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ