Γιολάντα Καλογεροπούλου : ” Μεγαλώνω την κόρη μου κατά κάποιο τρόπο μόνη μου ”

Στο Grace και στην Έλενα Κρητικού μίλησε η Γιολάντα Καλογεροπούλου και είπε Πώς είναι η μητρότητα για εσάς; Τι άλλαξε περισσότεροι στη ζωή σας με τον ερχομό του παιδιού σας; Η μητρότητα ήταν κάτι που δεν σχεδίαζα ούτε περίμενα ποτέ. Ήταν σαν ένα τρένο που ήρθε και απλώς μπήκα μέσα και ταξίδεψα. Στην πορεία με άλλαξε πάρα πολύ. Με έκανε πολύ πιο δυνατή απ’ όλη ήμουν. Μου έδωσε ένα ισχυρό κίνητρο να παλέψω για τα θέλω μου, τα πιστεύω μου και τα όνειρα μου. Επιθυμώ να είμαι ένα καλό παράδειγμα για την κόρη μου επειδή τη μεγαλώνω κατά κάποιο τρόπο μόνη μου – ο μπαμπάς της ζει στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να της πω “κυνήγησε τα όνειρα σου” ή “να είσαι ο εαυτός σου” αν δεν το έχω κάνει πρώτα εγώ. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει όλο σου το mindset. Η ζωή μου απέκτησε νέο νόημα, που δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχει, και επίσης συνειδητοποίησα πόσο ελεύθερο χρόνο είχα πριν. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό ταξίδι με προκλήσεις και πολλές πίστες.

Μπορεί να επιτευχθεί εύκολα η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή ή απαιτεί θυσίες;

Σίγουρα απαιτεί θυσίες, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά αλλά, επειδή υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δεν εργαζόμουν, έχω προσπαθήσει να βρω τις ισορροπίες – εννοείται με πολύ τρέξιμο. Πρέπει να τελειώσω τα γυρίσματα, να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο στη μικρή, να διαβάσουμε για την επομένη, να βρω λίγο προσωπικό χρόνο και να δω παράλληλα τους φίλους μου. Δεν χωρούν όλα σε μια ημέρα. Οι εργαζόμενες μαμάδες είναι υπερηρωίδες. Η ημέρα για εκείνες θα έπρεπε να έχει 48 ώρες, το πιστεύω πραγματικά. Είναι σχεδόν ανέφικτο να κάνεις ένα επάγγελμα πλήρους απασχόλησης και να είσαι και μητέρα, αλλά γίνεται. Είναι σαν να ζεις δυο ζωές ταυτόχρονα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ