Γιάννης Τσιμιτσέλης : Η σχέση με την κόρη του και ο λόγος που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή του !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Χαμογέλα και Πάλι ” βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη κόρη του Εύα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες. Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί» Στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή είπε: «Δεν θα το έκανα. Το ζωντανό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει άντερα για να το κάνεις. Δεν θα μπορούσα. Μου αρέσει η εκπομπή που κάνω τώρα γιατί τη δημιουργώ εγώ. Σε ένα πρωινό είσαι πιο πολύ εκτελεστικό όργανο από ότι δημιουργικό». Όσο για το γεγονός ότι στην εκπομπή του, “Fishy, θα έχει καλεσμένη τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε πως «ήταν πολύ παράξενο, εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος, να παίρνω συνέντευξη από την κοπέλα μου. Ήταν κουλαμάρα. Ρώτησα και πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Τι άντρα γουστάρει και τέτοια. Δεν νιώθω τη φθορά που δουλεύουμε μαζί. Από τη στιγμή που δεν δημιουργήθηκε ένταση στην καραντίνα δεν θα δημιουργηθεί στη δουλειά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ