Γιάννης Τσιμιτσέλης : ” Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ” ο πρώτος από εμάς ” είναι ένα δραματικό σίριαλ , είναι ακριβώς το αντίθετο ” !!!

Όπως είδαμε προχθές καλεσμένος στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος και αναφέρθηκε στη σειρά ” Ο πρώτος από εμάς ” . Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό, δεν φαντάζεσαι πόσους σκληρόπυρηνική είναι. Έχει δημιουργηθεί εντύπωση ότι είναι ένα δραματικό σήριαλ λόγω του θέματος της αρρώστιας ενώ είναι εντελώς το αντίθετο από αυτό, το πώς μία παρέα αντιμετωπίζει και ξορκίζει όλο αυτό το κακό που έχει συμβεί στον άνθρωπο και πώς γίνεται όλοι μαζί να είναι τόσο αγαπημένοι να, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Πιο πολύ προς την κωμωδία παρά στο δραματικό…Για μένα το σημαντικότερο είναι πώς γίνεται μία παρέα να τα βάλει με κάτι τόσο δύσκολο» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ