Γιάννης Στάνκογλου : ” Moυ την έπεσαν πάρα πολλοί , ανώνυμοι και επώνυμοι , για αυτή τη δήλωση ” !!!

Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο Ακόμα δε είδες τίποτα βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος και είπε τα εξής

 «σε σχέση με τις κοινωνίες και σε ποια κοινωνία μεγάλωσα, υπήρξα και αντισυμβατικός. Ήμουν τέτοιο παιδί και ακόμα νομίζω ότι είμαι, ίσως τώρα να έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου. Σίγουρα έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω, σίγουρα έχει να κάνει με το ότι έχω δύο παιδιά, σίγουρα έχει να κάνει με κάποιες ανασφάλειες για τις οποίες μπορεί να μη μιλάς όσο θα ‘θελες να μιλάς δημόσια για πράγματα τα οποία συμβαίνουν γύρω σου. Όχι από φόβο, σώνει και καλά αλλά γιατί δεν βλέπεις κιόλας γύρω σου και κάποιους άλλους για να μιλήσεις λίγο παραπάνω».

«Βέβαια και έχω νιώσει να βάλλεται μια άποψη μου, πολλές φορές. Πολλές φορές και δημόσια. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια δήλωση στο Facebook, εν μέσω καραντίνας που η αστυνομία ήταν πάρα πολύ σκληρή γενικά με πολλά περιστατικά που είχαν συμβεί τότε. Μου την έπεσαν λοιπόν πάρα πολλοί άνθρωποι, και ανώνυμοι και επώνυμοι, από κάτω».

«Όλα αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά. Δεν τα διαβάζω κατ’ αρχήν ή μου τα λένε κάποιοι άνθρωποι γιατί δεν θέλω να μπω να τα δω, κάπως με μαυρίζουν. Όπως και να ‘χει όμως σε επηρεάζουν λίγο. Λες: «ώπα ρε φίλε, είδα κάτι το οποίο συνέβη μπροστά σε μένα και μπροστά στα παιδιά μου, γιατί μου το ακυρώνεις;». Αφού αυτό συνέβη δηλαδή μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ