Γιάννης Σαββιδάκης : ” Κάποιοι έλεγαν ” τι δουλειά έχει αυτός , παίζει και μας παίρνει τις δουλειές ” ?

Στο Καλύτερα Αργά βρέθηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης και είπε

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή του στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” λέγοντας πως “Έκανα πάρα πολύ καλά που είπα “ναι” στην πρόταση του Γιάννη Μπέζου, έκανα πάρα πολύ καλά που έγραψα τη μουσική της σειράς. Ήταν μία πάρα πολύ καλή παρέα, δεν υπήρχε ζήλια, ανταγωνισμός και ήταν σαν πάρεργο για εμένα, γιατί δεν έχω σπουδάσει ηθοποιός. Κάποιοι έλεγαν “τι δουλειά έχει αυτός, παίζει και μας παίρνει τις δουλειές;”. Εγώ πιστεύω καλός ήμουν και γι΄αυτό με ακολουθά ως τώρα”

“Δεν έχω κάνει άλλα πράγματα. Πήγα στο Your Face Sounds Familiar και έπαιξα 13 ρόλους. Έχω κάνει και ταινία μεγάλου μήκους και δύο μικρού. Όμως θα ήθελα πολύ να παίξω έναν χαρακτήρα που είναι παράξενος, όχι τον τυπικό ανώδυνο ρόλο. Ερμηνευτικά ο λέω, έναν απαιτητικό ρόλο” είπε καταληκτικά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ