Γιάννης Μπέζος : ” Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα , αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ ” !!!

Όπως είδαμε χθες συνέντευξη στην εκπομπή ” Δύο στη 1 ” παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος και αναφέρθηκε στη καριέρα του και στην απόφαση του να μη κάνει δημόσιες σχέσεις . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Αν ανοίξει κανείς τα περιοδικά θα δει ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι εντός εισαγωγικών. Το πόσο επιτυχημένοι είναι, είναι συζητήσιμο”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Η επιτυχία είναι πως το ορίζει ο καθένας. Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ” είπε και πρόσθεσε: “Όχι τη φήμη, είμαι απόμακρος, το επιβεβαιώνω… Δεν αναλώθηκα στις ανοησίες γιατί οι δημόσιες σχέσεις στον καιρό μου ήταν πάρα πολύ δυνατές κυρίως μέσα από τα περιοδικά… Εμένα η αγωνία μου τότε ήταν να επιβιώσω σαν άνθρωπος στο θέατρο και στην τηλεόραση και το κατάφερα με πολύ μικρά και σταθερά βήματα χωρίς αυτά τα γύρω γύρω, τα οποία είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ