Γιάννης Γιοκαρίνης : ” Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου , δεν θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στο Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης και είπε τα εξής

«Έχω μία γεμάτη ζωή με απωθημένα που δεν τα γουστάρω και θέλω να τα απομακρύνω. Έχουμε ξεχάσει να είμαστε ‘άνθρωποι’ και να αγαπάμε. Μου στοιχίζει και θεωρώ άσχημο φορτίο το να μην αγαπάμε οι άνθρωποι. Προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και όλους τους ανθρώπους. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος με το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Μου έλεγαν ότι είχα πρόβλημα με τον αλκοολισμό και δεν το καταλάβαινα. Κάνω κέφι και περνάω πολύ καλύτερα χωρίς το αλκοόλ. Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δε θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού», αποκάλυψε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Μάλιστα ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει δημόσια μια συγγνώμη: «Έχω να ζητήσω μία τεράστια συγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει την περίοδο που ήμουν αλκοολικός. Με τις εξαρτήσεις δεν κάνεις μόνο κακό στον εαυτό σου, κάνεις και στους άλλους. Πιάνουν τα χέρια μου, κάνω δουλειές στο σπίτι. Καλλιεργώ και έχω τα πουλάκια μου», τόνισε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Για τη σχέση που έχει με τη γυναίκα του ανέφερε: «Πριν 19 χρόνια μπλέξαμε με τη γυναίκα μου γιατί γουστάραμε και αγαπηθήκαμε. Η γυναίκα μου έγινε ηχολήπτης και στιχουργός για χάρη ‘μας’».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ