Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τρίτης (8/11) η θεατρική παράσταση «Jordan», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κορινθίου και σκηνοθετεί ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης.
Η κάμερα του «Happy Day» και ο Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκαν στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη παράσταση και τις αντιπαραθέσεις στις οποίες ήρθε με τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε και τη νομική περιπέτεια από την οποία βγήκε νικητής.
«Όταν ξεκινήσαμε γι’ αυτή την παράσταση, υπήρχαν πολλές κόντρες. Ήταν πολύ ξεκαθαρισμένα πράγματα γενικά. Πάντα υπάρχουν κόντρες. Οι διαφωνίες στη δουλειά μας είναι τις περισσότερες φορές δημιουργικές», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης. Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δέχομαι πάντα σχόλια και η κριτική είναι πάντα καλή, αλλά όχι από καναπέδες και ανώνυμα. Έχω κερδίσει δικαστήριο από ανθρώπους που προφανώς δε γνώριζαν ότι το να μιλάνε με πέντε άτομα μεταξύ τους και να μιλάνε δημόσια είναι ποινικό αδίκημα. Τα εννιά από τα 10 άτομα που έχει βρει η δίωξη για οτιδήποτε είναι πιτσιρίκια και είναι και άνθρωποι που κάθονται και σχολιάζουν αρνητικά και να βρίζουν, επειδή δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους»
Πηγή faysbook.gr







