Γιάννης Αϊβάζης : Η ατάκα για τη Μαρία Κορινθίου που του ξέφυγε μπροστά στην κάμερα – ” Εραστές ήμασταν και είμαστε ”

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου, με αφορμή τη συνεργασία του με τη Μαρία Κορινθίου λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού τους. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στην ίδια θεατρική σκηνή μαζί στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός».

Απαντώντας για τις σχέσεις με την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: «Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

«Έχω αλλάξει σπίτι, είμαι μια χαρά. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε τη νέα μας ζωή. Εμείς ζούμε την κανονικότητα. Μετά από τόσα χρόνια έχουμε τόση αγάπη ο ένας για τον άλλο που σεβόμαστε ο ένας για τον άλλο. Εννοείται ότι στεναχωριόμαστε, έχουμε μια υπέροχη οικογένεια ακόμα, ένα παιδί που μεγαλώνει και δεν θα θέλαμε να γίνεται ένα μάσημα αναπαραγωγής σε όλο αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Τέλος, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν μπορεί να υπάρξει ως φίλος δίπλα στη Μαρία Κορινθίου: «Για να υπάρξει σχέση και να υπάρξει έρωτας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να υπάρξει είναι η φιλία. Αν δεν είσαι φίλος με τον/την σύντροφό σου, δεν μπορεί να υπάρξει έρωτας με διάρκεια. Ναι, εμείς είμαστε πρώτα φίλοι και εραστές ήμασταν και είμαστε… τέλος πάντων. Η φιλία είναι πάνω απ’ όλα», κατέληξε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ