Στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο γιος του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας , Γεράσιμος Ζαγορίτης για τις φωτογραφίες στο Πολεμικό Μουσείο με τη Τζούλια Αλεξανδράτου που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων . Πιο συγκεκριμένα είπε
Το 2010 απασχολήσατε όλα τα ΜΜΕ µε φωτογραφίες σας µε την Τζούλια Αλεξανδράτου στο γκαράζ του Πολεµικού Μουσείου. Εσείς τότε υπηρετούσατε στο Πολεµικό Ναυτικό. ∆εν έχετε µιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Θέλετε να µας πείτε κάτι;
Ήταν µια στιγµή στην οποία αδίκησα τον εαυτό µου, στενοχώρησα τους κοντινούς µου ανθρώπους και σίγουρα δηµιούργησα πολύ λανθασµένες εντυπώσεις. ∆εν έχω καµία δυσκολία να αναγνωρίζω τα λάθη µου και να µαθαίνω από αυτά. Από εκεί και πέρα, κοιτάζω το παρελθόν χωρίς φόβο και πιστεύω πως οι άνθρωποι κρινόµαστε στον χρόνο και δοκιµαζόµαστε από την ικανότητά µας να ωριµάζουµε και να εξελισσόµαστε.
Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε;
Στην πραγµατικότητα, ελάχιστα πράγµατα. Είχα µέχρι σήµερα την ευκαιρία να ακολουθήσω επαγγελµατικά αυτό που ήθελα και να το κυνηγήσω µε τον καλύτερο τρόπο που µπορούσα σε κάθε φάση της ζωής µου. Μέσα από αυτήν τη διαδροµή έµαθα πολλά, όχι µόνο από τις επιτυχίες, αλλά κυρίως από τις δύσκολες στιγµές, τα λάθη και τις ήττες.
Οι δυσκολίες είναι αυτές που µας αναγκάζουν να δούµε τον εαυτό µας πιο καθαρά, να ωριµάσουµε και να γίνουµε καλύτεροι. ∆εν είµαι άνθρωπος που ζει µε το παρελθόν. Προτιµώ να µαθαίνω, να εξελίσσοµαι και να προχωρώ.







