Φώτης Σεργουλόπουλος : ” Ο γιος μου ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει : γιατί δεν είμαστε ίσοι ” ?

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή ” Συνδέσεις ” βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Γίνεται μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα και χαίρομαι για αυτό. Μετά από 10 χρόνια, που γεννήθηκε ο γιος μου, φτάνει πια η στιγμή που βλέπω να γίνεται μία ανοιχτή συζήτηση για μένα, τις οικογένειές μας, ανθρώπους που είναι σαν εμένα, που έχουμε παιδιά και τα μεγαλώνουμε, ενώ τόσα χρόνια ζούσαμε στη σιωπή και την αφάνεια», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εγώ πήρα τα πράγματα στη ζωή έτσι όπως ήταν, έκανα αυτό που ήθελα. Θα ήθελα να έχω μία έγγαμη σχέση και να αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό είναι κάτι που θα το δουν οι επόμενες γενιές, αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για τα παιδιά μας», εξομολογείται ο παρουσιαστής.

«Ο γιος μου ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: γιατί δεν είμαστε ίσοι; Δεν είναι εύκολο να του το εξηγήσω», παραδέχεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο.

«Μου κάνει πολύ εντύπωση που συνεχίζουμε να αναπαράγουμε ότι παιδιά από ομοφυλόφιλους γονείς θα γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλα. Δεν έχει καμία επιστημονική βάση, ούτε έχουν κάποια εμπειρία όσοι τα λένε. Κάθονται και μιλάνε για εμάς χωρίς να υπάρχει λόγος, εκφέρουν γνώμη για την οικογένειά μας ενώ δεν μας γνωρίζουν», σχολιάζει αμέσως μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Κανείς δεν έχει το θάρρος να με αντιμετωπίσει κατάματα, να μου πει μες στα μούτρα ότι «εσύ δεν θα ‘πρεπε να έχεις παιδί». Πες το μου στα μούτρα να το καταλάβω. Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα που περιμέναμε χρόνια να γίνει», σημειώνει στην τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ