Φώτης Σεργουλόπουλος για το κόμμα ” Σπαρτιάτες ” : ” Ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι ” ?

Όπως είδαμε χθες στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν τα αποτελέσματα των εκλογών και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε τα εξής για τους Σπαρτιάτες

«Για κάποια αποτελέσματα τρίβαμε τα μάτια μας. Αναρωτιέμαι, ο δήμαρχος Σπάρτης θα κάνει κάτι; Εγώ αν ήμουν κάτοικος Σπάρτης, αν ήμουν Σπαρτιάτης, έχουν πάρει το όνομά μου και το χρησιμοποιούν γι’ αυτό το κόμμα, το οποίο είναι ένα κόμμα που στηρίζει την παρανομία… Αν ένα κόμμα λεγόταν Έλληνες και ήταν κόμμα φασιστικό, θα με ενοχλούσε γιατί είμαι Έλληνας. Τη λέξη Έλληνας και τη λέξη πατριώτης την καπηλεύονται άνθρωποι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Για αυτό αναρωτιέμαι, οι Σπαρτιάτες τι θα κάνουν; Οι άνθρωποι της Σπάρτης» αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η δημοκρατία έρχεται με τη γνώση της ιστορίας και με τη μόρφωση. Τους ανθρώπους που δεν έχουν μόρφωση και μπορεί να είναι σε μια ένδεια οικονομική, πάρα πολύ εύκολα μπορεί να ακολουθήσουν κάτι το οποίο μπορεί να τους πουν»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ