Φώτης Ιωαννίδης : Η απάντηση για την προσωπική του ζωή – ” Περνάω καλά , αυτό έχει σημασία ” !!!

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στη Λίλα Κουντουριώτη και στην εκπομπή “Game Time” στο Youtube.

O ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε σχέση με τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη.

«Προήλθα από έναν τραυματισμό το καλοκαίρι με την Εθνική, είχα μια δύσκολη περίοδο. Το άφησα πίσω μου και αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω ακόμα καλύτερα», είπε αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Για το αν διαβάζει όσα γράφονται στο διαδίκτυο για εκείνον, ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Φώτης Ιωαννίδης είπε: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά. Αυτό έχει σημασία νομίζω».

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ