Φωτιά στη Βαρυμπόμπη : Η Κατερίνα Βρανά αγωνιά για δικό της άνθρωπο !!!

Μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη και οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν εφιαλτικές στιγμές. Οι ζημιές είναι τεράστιες, καθώς κάηκαν σπίτια, αλλά και αυτοκίνητα.

Η Κατερίνα Βρανά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter αποκάλυψε πως βιώνει ώρες αγωνίας, καθώς δικός της άνθρωπος βρίσκεται μένει στη Βαρυμπόμπη.

“Η νοσοκόμα μου, η γνωστή θεά Φωτεινή, που ανεβαίνουμε μαζί μου στη σκηνή, μένει στη μέση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη. Είμαι με την ψυχή στο στόμα.”, έγραψε η stand up comedian.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν μηνύματα αγάπης για τις ώρες ανησυχίας που περνά.

Πηγή : In.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ