Φωτεινή Δάρρα : ” Έχουν ειπωθεί άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή ενώ άλλοι αλλάζουν τους συντρόφους σαν πουκάμισα ”

Στους Weekenders Μίλησε χθες η Φωτεινή Δάρρα και είπε

«Το κοινό θέλει το στυλ που τραγουδώ, αλλά το σύστημα επιμένει να προωθεί άλλο. Είμαι πολύ “πλούσια” γιατί κανείς δεν μου επιβάλει το τι θα τραγουδήσω, πώς θα το τραγουδήσω, πώς θα ντυθώ και δεν υποκύπτω σε κανέναν για να διατηρήσω το όνομά μου και να το επεκτείνω.Η ποιότητα που έχω επιλέξει έχει κόστος, αγχώνομαι το πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Δεν τα έχω όλα λυμένα, όπως αγχώνεται όλος ο κόσμος, έτσι αγχώνομαι κι εγώ», είπε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

«Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Τη μία μέρα την έχασα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου, ήταν πολύ τρομακτικό αυτό»

«Έχω δεχθεί κατηγορίες από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ. Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Εγώ είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη»,

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ