First Dates : Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Star ! Tα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ Μαζαρί !!!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου μέσα από το συχνότητα του Star το “First Dates” με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ υποδέχτηκε τους τηλεθεατές και τους τους daters στο εστιατόριο της αγάπης.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται για πρώτη φορά στο νέο παιχνίδι του σταθμού. Εκεί θα δουν αν ταιριάξουν και να προχωρήσουν σε νέο ραντεβού.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε το να καθοδηγεί τα ζευγάρια στο τραπέζι και να προσπαθεί να τους “διώξει” το άγχος.

Τα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ Μαζαρί
«Στο “First Dates” όλα τα τραπέζια είναι αποκλειστικά για δύο γιατί εδώ συχνάζουν όσοι θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό. Πως; Μα βγαίνοντας ραντεβού. Εδώ κάποιες καρδιές θα σπάσουν από λαχτάρα και κάποιες άλλες ίσως ραγίσουν, αφού στο τέλος της βραδιάς όλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση», ήταν τα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

https://youtu.be/YVcpWBYK9Bs

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ