Fipster για Σίσσυ Χρηστίδου : ” Όταν έμεινα χωρίς δουλειά , είχε πει ότι αν δεν υπάρχει budget για να πάω στην εκπομπή , να αφαιρεθεί από τον μισθό της ”

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανέβασε ο Fipster στο κανάλι του στο Youtube, ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του σχολίασαν Influencers και πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, ο γνωστός Youtuber έκανε και μια αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου και την εποχή που έμεινε χωρίς δουλειά.

«Την λατρεύω την Σίσσυ. Εκτός από το ότι είναι το πιο όμορφο κοντινό σε όλη την ελληνική τηλεόραση, είναι φανταστική παρουσιάστρια, πολύ έξυπνη, ετοιμόλογη και διπλωματική και φανταστικός άνθρωπος» ανέφερε αρχικά ο Fipster.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου εμένα προσωπικά με είχε βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί όταν είχα μείνει χωρίς δουλειά είχε βγει μπροστά και είπε ότι ακόμη και αν δεν υπάρχει το budget να έρθεις να δουλέψεις στην εκπομπή μου… Μετά έμαθα ότι είχε πει και να μην υπάρχει budget να πάω στην εκπομπή, να αφαιρέσουν χρήματα από τον δικό της μισθό για να έρθω» αποκάλυψε ο Φίλιππος Ιωάννου.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ