Φαίη Σκορδά για Αλέξη Κούγια : ” Είμαστε στα δικαστήρια για πολλά θέματα – Ο γιος του είναι εξαιρετικός , δεν φταίνε τα παιδιά ”

Ο γιος του Αλέξη Κούγια χθες έδωσε τη πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Buongiorno και αμέσως μετά τη συνέντευξη η Φαίη Σκορδά είπε

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Έχω να πω Μπράβο στον ίδιο, είναι πολύ ευχάριστος ο τρόπος που μιλάει. Δεν θυμάμαι τότε, τι ακριβώς είχε γίνει με το θέμα Λιγνάδη, για οτιδήποτε άλλο όμως έχει απόλυτο δίκιο. Τους ανθρώπους τους αντιμετωπίζουμε για αυτό το οποίο είναι. Είναι ο Χρήστος Κούγιας μελλοντικός δικηγόρος και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και έχει δίκιο σε όλα».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Αλέξη Κούγια: «Το λέω εγώ που τις περισσότερες φορές αποφεύγω να συνομιλήσω με τον κ. Κούγια γιατί έχουμε μία διαφορετική τοποθέτηση, έχουμε διάσταση στις απόψεις μας και είμαστε και στα δικαστήρια για πολλά θέματα».

Κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τον 22χρονο, Χρήστο Κούγια: «Ήταν εξαιρετικός, τον συμπάθησα, δεν φταίνε τα παιδιά ποτέ».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ