Όπως είδαμε χθες η κάμερα της εκπομπής ” Γεια σου ” και ο Ισίδωρος Φίκαρης μπήκαν στα γυρίσματα του The Voice και συνάντησαν τη Φαίη Σκορδά η οποία και είπε τα εξής “Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για σόου απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του Voice στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω”. Για το “Πρωινό μας”, είπε: “Στο πρωινό περνάμε ωραία. Ήταν μία καινούργια αρχή για μένα, πέρασαν οι πρώτοι μήνες, φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου για τον ΣΚΑΪ. Με στηρίζουν και στηρίζω κι εγώ και προσπαθώ όσο μπορώ”.
Για την απόφαση της να πάει στο ΣΚΑΪ: “Είμαι ευχαριστημένη από την επιλογή μου. Ακόμα δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα το καταφέρουμε κι αυτό”.
“Δεν με πίστευαν ότι θα γιορτάσω τον Άγιο Βαλεντίνο. Τους έλεγα ότι γιορτάζω και δεν με πίστευαν. Γιόρταζα του Αγίου Βαλεντίνου, τώρα το ότι ήμουν σπίτι και δεν έκανα κάτι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά γιόρταζα!” σχολίασε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για του Αγίου Βαλεντίνου.







