Eυγενία Μανωλίδου : ” Είχα πολλά προσωπικά θέματα , τα οποία έπρεπε να λύσω ”

Στην εκπομπή EQ και στην Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε χθες η Ευγενία Μανωλίδου και είπε

Η γνωστή μαέστρος δήλωσε αρχικά πως “Η τηλεόραση ήταν ένα σύντομο διάλειμμα στη ζωή μου. Με την τηλεόραση ασχολήθηκα εντατικά από το 2009 ως το 2012, τρία χρόνια, πολύ γεμάτα, πολύ εντατικά. Κάποιος θα νόμιζε ότι είμαι στην τηλεόραση για πάντα. Όταν έλεγαν ότι “Δε θα φύγεις ποτέ από την τηλεόραση” τους απαντούσα πως “Είναι πρότζεκτ η τηλεόραση”. Είχα πολλά προσωπικά θέματα, τα οποία έπρεπε να λύσω και είμαι ευγνώμων γιατί μπήκα στην τηλεόραση σε μαι καλή εποχή και μπόρεσα και έκλεισα τα κενά που είχα και όταν ήρθε η ώρα έφυγα. Έφυγα όταν ακόμα με ήθελε η τηλεόραση, οπότε αυτό είναι κάτι καλό”.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν θα επέστρεφε τηλεοπτικά, η Ευγενία Μανωλίδου ξεκαθάρισε ότι “Τώρα έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου. Είμαι γεμάτη με αυτό που κάνω, το οποί απαιτεί πολλές ώρες και δε θέλω να κάνω κάτι άλλο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ