Ευχάριστα για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Έγκυος για πρώτη φορά η ηθοποιός !!!

Με δύο τρυφερές φωτογραφίες η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media. Τα ευχάριστα «έσκασαν» για την ηθοποιό που είναι έγκυος για πρώτη φορά.

Αρχική Gossip
Ευχάριστα για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Έγκυος για πρώτη φορά η ηθοποιός
«Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα»
17 Σεπτεμβρίου 2023 19:25
Ευχάριστα για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Έγκυος για πρώτη φορά η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Με δύο τρυφερές φωτογραφίες η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media. Τα ευχάριστα «έσκασαν» για την ηθοποιό που είναι έγκυος για πρώτη φορά.

Στην πρώτη τη βλέπουμε όρθια, με φουσκωμένη κοιλιά, και το σκυλάκι της να παίζει μαζί της. Στη δεύτερη κάθεται στον καναπέ χαμογελαστή, κρατώντας την κοιλιά της, και δείχνει τον πολύτιμο υπέρηχο. Παράλληλα, έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι και η Κατερίνα Στικούδη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει η αγαπημένη ηθοποιός (που φέτος απολαμβάνουμε σε δύο τηλεοπτικές σειρές, στην «Παραλία» της ΕΡΤ και τις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1):

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών,

»της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

»Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ