Εύα Σιμάτου : ” H Μπέττυ Αρβανίτη νιώθει περισσότερο γιαγιά του Ερμή και λιγότερο πεθερά μου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο My Tv και στη Μαίρη Καράμπελα μίλησε η Εύα Σιμάτου και είπε τα εξής

Πώς νιώθετε που συνεργάζεστε με τη σπουδαία ηθοποιό Μπέττυ Αρβανίτη;

Είναι πολύ συγκινητικό για εμένα που συνεργάζεστε μαζί της. Το θέλαμε και οι δύο να συναντηθούμε ξανά στη σκηνή. Ωρίμασαν οι συνθήκες και ήρθε αυτό το σπουδαίο έργο, οπότε πραγματοποιήσαμε την επιθυμία μας.

Εκτός από την επαγγελματική σας σχέση με την Μπέττυ Αρβανίτη είστε και οικογένεια, καθώς είστε παντρεμένη με τον γιο της, τον καταξιωμένο συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη. Πώς είναι, λοιπόν, ως πεθερά;

Η σχέση που έχουμε με την Μπέττυ είναι πολύ οικογενειακή. Νομίζω ότι και η ίδια νιώθει περισσότερο γιαγιά του Ερμή και λιγότερο πεθερά μου. Σχετιζόμαστε περισσότερο ανθρώπινα, πέρα από τους κοινωνικούς μας ρόλους, της πεθεράς και της νύφης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ