Ο Γιώργος Παπαδάκης πολλές φορές έχει σημειώσει καβγάδες στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», με έναν ακόμη να λαμβάνει τόπο σήμερα (11/4) το πρωί στην εκπομπή του, όπου δεν έκρυψε το θυμό του, προχωρώντας και σε μια σημαντική ανακοίνωση νωρίτερα.Συγκεκριμένα, ο καβγάς ξεκίνησε την ώρα που ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο δημοσιογράφος από την «Αυγή», είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και πως είναι συγγενής του Κασιδιάρη.Τότε επικράτησε μια απίστευτη ένταση μεταξύ τους, χωρίς σταματημό, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προχωρήσουν σε επόμενο θέμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η ένταση στον αέρα με τον Παπαδάκη
«Παιδιά δε γίνεται έτσι και μετά γίνομαι εγώ ο κακός και μετά το κάθε τσόφλι από κάποια site κάθεται και γράφει ότι θέλει», είπε έξαλλος ο παρουσιαστής.
Τους είπαν αμέσως μετά λοιπόν πως η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί και πως δεν θα συνεχιστεί κι άλλο αυτός ο χαμός. Τότε, λοιπόν, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος είχε βγάλει ήδη το μικρόφωνο, είπε ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη, κάτι που διέψευσαν κατηγορηματικά και οι δύο παρουσιαστές.
«Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.
«Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, τρελός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης.
Πηγή athensmagazine.gr







