Έξαλλος on air ο Νίκος Ευαγγελάτος : ” Σηκώνω το γάντι και σου το πετώ στη μούρη ” !!!

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε σήμερα (28/6) το απόγευμα στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρόπουλου στον αέρα του «Live News», ο οποίος κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Αλέξη Τσίπρα και την απουσία του από την σύσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Το ξέσπασμα του Νίκου Ευαγγελάτου στον αέρα της εκπομπής
«Να πω ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραστεί στην προσύσκεψη που κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Είναι λογικό να χρειάζεται έναν χρόνο σκέψης, περίσκεψης. Αυτό θα συζητήσουμε με τον Ανδρέα Πετρόπουλο αφού ξέρει από μέσα τα της Αριστέρας και του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής, καλωσορίζοντας τον καλεσμένο του στην εκπομπή.

«Να κάνω μια επισήμανση ότι δεν ήρθα για κουτσομπολιό. Αν θέλεις να κάνουμε πολιτική κουβέντα, είμαι εδώ», απάντησε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, προκαλώντας την οργή του παρουσιαστή.

«Έχω την εντύπωση ότι για αυτό σε καλέσαμε. Εάν έχεις τον οποιονδήποτε ενδοιασμό να το σταματήσουμε εδώ. Αν είναι για πολιτικό κουτσομπολιό και θες να κάνεις πολιτικό κουτσομπολιό, είσαι σε λάθος εκπομπή. Συγγνώμη αλλά αυτό που είπες είναι προσβολή!», ανταπάντησε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε μην το παίρνει προσωπικά και να ηρεμήσει, ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε: «Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά είναι προσωπική αιχμή, την οποία δεν δέχομαι. Κάνουμε ρεπορτάζ και αν αισθάνεσαι ότι θες να κάνουμε πολιτικό κουτσομπολιό να το σταματήσουμε εδώ Ανδρέα. Είναι πρόκληση αυτό που σου λέω! Σηκώνω το γάντι που έριξες και στο πετώ στη μούρη! Το θεωρώ βαριά προσβλητικό αυτό που είπες!».

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ