Όπως είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο The 2 night show Καλεσμένοι ήταν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου οι οποίοι και αναφέρθηκε στο πόσο θέλουν να κάνουν καριέρα στη τηλεόραση .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
“Με την ομάδα έχουμε δέσει πολύ, σαν να είμαστε φίλοι χρόνια και νιώθουν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Είναι αγχωτικό, γιατί νιώθουμε σαν στο σπίτι μας και αυτό είναι λίγο παγίδα, γιατί στο σπίτι σου μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω” ανέφεραν οι δυο τους για το τηλεοπτικό βήμα που έκαναν αυτή την σεζόν.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Στην συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου είπε: “Δεν πηγαίνουμε πάντα πακέτο, θα δεχόμουν μία πρόταση να είμαι μόνη μου τηλεοπτικά, αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια που είναι δίπλα μου ο Ετεοκλής”. Παρ’ όλα αυτά η τραγουδίστρια δεν αφήνει και το τραγούδι, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι σε διαδικασία να βγάλει και νέα τραγούδια.
Τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε πως θα ήθελαν να συνεχίσουν με την τηλεόραση λέγοντας: “Το “Breakfast@Star” το στηρίζουμε πάρα πολύ. Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση και είναι πολύ υγιές να κάνεις όνειρα. Έχουμε πιο μεγάλα αυτιά παρά στόμα. Δεν έχουμε τον αντίλογο της πρώτης σκέψης, είμαστε σφουγγάρια, παίρνουμε πράγματα.Οι άνθρωποι που είναι στο κανάλι θα αποφασίσουν αν βλέπουν κάτι σε μας ή όχι. Είμαστε ένα δίδυμο που υπηρετούμε αυτή την στιγμή αυτό το project και είναι προτεραιότητά μας, αλλά το ίδιο θα στηρίζαμε κι ο ένας τον άλλο σε κάτι που κάνει μόνος του“.







