Όπως είδαμε χθες καλεσμένη στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία και αναφέρθηκε στο Νίκο Φλωρινιώτη και στην απώλεια του . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Αχ, συγκινούμαι τώρα και για τους δύο (σ.σ τον Νίκο και τον Γιάννη Φλωρινιώτη). Με την ευκαιρία να πω ότι αφιερώνω αυτή την εκπομπή στον μέντορα μου, τον Γιάννη Φλωρινιώτη και στον Νικολάκη»
«Ο Νικολάκης να πούμε ότι ήταν να έρθει στην εκπομπή, εκείνες τις δύσκολες μέρες. Γιατί διάβασα ότι αυτό ήταν μια επιθυμία του Νίκου και θα ήθελα να αφιερώσουμε όλη την σημερινή εκπομπή σε εκείνον» υπογράμμισε τότε ο παρουσιαστής για να προχωρήσει η καλεσμένη του σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. «Ο Νίκος σε λάτρευε! Γρηγόρη, τι να σου πω τώρα… Θα σου πω κάτι πολύ συγκινητικό. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να σου έρθει εδώ και τελικά το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι».
«Πολύ καλό παιδί, μεγάλο ταλέντο και αδικημένος και εκείνος» πρόσθεσε, με μάτια δακρυσμένα, η Γωγώ Γαρυφάλλου στο βραδινό talk show για να τονίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πως «να πούμε κάτι που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος. Ο Νίκος ήταν να έρθει εδώ και την Δευτέρα, που ήταν να έρθει εδώ, ξαναχρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Και μετά συνέβη το άσχημο γεγονός».







