Ενυδάτωση χεριών : Το ” κλειδί ” της περιποίησης στο κρύο ( + προϊόντα ) !!!

Στο κρύο, εκτός από την ενυδάτωση του προσώπου, πρέπει να φροντίζουμε και για την ενυδάτωση των χεριών μας. Εξαιτίας των χαμηλών και απότομων αλλαγών της θερμοκρασίας, στην περιοχή εμφανίζονται πολύ συχνά ξηρότητα, “σκασίματα”, κοκκινίλες και πόνος.

Φρόντισε για την προστασία τους προσθέτοντας στη ρουτίνα ομορφιάς σου, μια ενυδατική κρέμα και φρόντισε να την εφαρμόζεις αμέσως μετά το πλύσιμο των χεριών σου, ή όταν βρίσκεσαι έξω, εκτεθειμένη στο κρύο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ:

Kρέμα προστασίας Dermofilia Protective Hand Barrier Cream, Frezyderm. Στα φαρμακεία

Κρέμα επανόρθωσης και προστασίας Ultimate Strength Hand Salve, Kiehl’s.

Kρέμα για επανόρθωση και προστασία Cicaplast Mains, La Roche-Posay. Στα φαρμακεία.

Κρέμα επανόρθωσης, θρέψης και προστασίας για τα χέρια και τα νύχια Reve de Miel Hand And Nail Cream, Nuxe. Στα φαρμακεία.

Κρέμα για θρέψη με αμυγδαλέλαιο και βούτυρο Καριτέ Nourishing Hand Cream, Korres. Στα φαρμακεία.

Kρέμα για βαθιά ενυδάτωση με Shea Butter, Macadamia και έλαια αβοκάντο Imagine Hand Cream, Lollia,

Κρέμα για επανόρθωση και προστασία των χεριών και των νυχιών Vinotherapist Hand & Nail Repairing Cream, Caudalie. Στα φαρμακεία.

Kρέμα ενυδάτωσης και επανόρθωσης The Hand Treatment, La Mer.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ