Eλεονώρα Μελέτη για Mega Καλημέρα : ” Aν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε ” !!!

Καλεσμένη στο Πρωινό Σου Σου βρέθηκε χθες η Ελεονώρα Μελέτη και είπε τα εξής «Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι κρύβουν ένα τοξικό κομμάτι, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, στη δουλειά μου προσπαθώ για το καλύτερο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Το Mega Καλημέρα ήταν ένα κεφάλαιο από το οποίο κρατάω μόνο τα καλά… Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε. Θεωρώ ότι αν άλλαζα την πορεία της, θα άλλαζαν και οι εξελίξεις κατά πολύ. Εννοώ την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που να μη με καθιστούν δυσλειτουργική. Όπως και τα καλά νούμερα, τα οποία μου προκαλούν μια ανηδονία όταν είναι πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα και μια ψυχραιμία και ισορροπία όταν δεν είναι καλά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ