Ελένη Βαϊτσου : ” Eίναι αγχωτικό και με γεμίζει απελπισία ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ” ΕΓΩ ” και μίλησε για τις γυναικοκτονίες και αν έχει υποστεί βία σε σχέση της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής Είσαι μια γυναίκα που έχει άποψη. Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι τελευταία ακούμε όλο και περισσότερα περιστατικά γυναικοκτονιών; Έχεις υποστεί βία σε σχέση σου;

Δεν γνωρίζω αν τα περιστατικά έχουν αυξηθεί δραματικά τελευταία ή αν απλώς δεν τα μαθαίναμε τόσα χρόνια. Όπως και να έχει, είναι τρομακτικό το ότι συμβαίνουν. Η ευκολία με την οποία αφαιρείται μια ζωή, για ψύλλου πήδημα, είναι αγχωτικό και με γεμίζει απελπισία. Δεν έχω υπάρξει σε κακοποιητική τουλάχιστον σωματικά σχέση και δεν θα μπορούσα να μείνω σε μία τέτοια. Στο πρώτο δείγμα θα εξαφανιζόμουν.

Όμως δεν μπορώ να ρίξω καμία ευθύνη σε μια γυναίκα που παραμένει για τους λόγους της. Θέλει απίστευτη δύναμη να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις βοήθεια ή να φύγεις μακριά από τον άνθρωπο που αγαπάς και είσαι εξαρτημένος, ακόμη κι αν σου φέρεται άσχημα.

Όταν αντιλαμβάνεσαι πως ακόμη κι αν ζητήσεις βοήθεια, δεν σου παρέχεται, γίνεται ακόμη πιο δύσκολοι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να έχει εξουσία πάνω μας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ