Ελένη Μενεγάκη: “Τα τέσσερα μωρά μου δεν ήταν ίδια σαν νεογέννητα, σίγουρα δεν έμοιαζαν σε μένα”

Με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε χθες στα παιδιά της . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Εμένα, τα τέσσερα μωρά μου ίδια δεν ήταν, σαν νεογέννητα. Σίγουρα δεν έμοιαζαν σε μένα μόλις γεννήθηκαν, άσχετα που εγώ μέχρι το δεύτερο το βροντοφώναζα. Στο τρίτο, που μου έμοιαζε κιόλας λίγο, λέω ότι δεν ξαναμιλάω, κουράστηκα. Το τρίτο τώρα είναι γυναικάρα, δυο μέτρα, όταν γεννιόντουσαν δεν μου έμοιαζαν.

Δεν σας πίστευα πια μωρέ, γιατί μου κάνατε τα χατίρια. Ναι, όλοι σας. Στη γέννα πάνω με λυπόσασταν, σου λέει τόσα πέρασε αυτή, ήταν μέσα στην εκπομπή μέχρι την ώρα που γεννούσε, μην την ταράζουμε τώρα με τις ορμόνες», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ