Eλένη Μενεγάκη : Η έξοδος και το δημόσιο μήνυμα – ” Όταν φεύγω έχω πάντα αυτό το ύφος της ευχαρίστησης ”

Πρόσφατα ανάρτηση ανέβασε στο instagram η Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως επισκέφτηκε το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Όταν φεύγω από το εστιατόριο της αγαπημένης μου φίλης Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έχω πάντα αυτό το ύφος της ευχαρίστησης, απόλαυσης, χαράς κλπ. Σας ευχαριστούμε πολύ Μανώλη και Αργυρώ.

Υ.γ νταρι νταρι νταρι νταρι στον γιαλό πετούν οι γλάροι” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της, δημοσιεύοντας παράλληλα τρεις φωτογραφίες, μετά την έξοδό της από το εστιατόριο της γνωστής μαγείρισσας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ