Ελένη Μενεγάκη : Η επίσημη διάψευση ότι πάει στον ΑΝΤ1 και η ατάκα της Καινούργιου ” Η πρώτη της επιλογή ως κανάλι θα ήταν …” !!!

Όπως είδαμε σήμερα στην εκπομπή ” Ευτυχείτε ” με την Κατερίνα Καινούργιου όσοι λένε πως η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στον ΑΝΤ1 είναι μόνο φήμες τελικά . Στην εκπομπή λοιπόν μας είπαν την αλήθεια για την Ελένη Μενεγάκη . Δείτε τι ειπώθηκε και στο παρακάτω βίντεο :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ